Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajien huone

Fagerholman hevosista huolehtii niiden ikiomat hoitajat. Parhaille hevosille on tietenkin hurja kilpailu, kuka saa hoitaa kaikkien suosikkia? Kenelle jää tallin vihatuin poni? Hoitajat ovat kuitenkin tärkeä osa Fagerholman toimintaa, sillä pitävähtän he ratsastuskeskuksen tärkeimmistä asukkaista hyvää huolta! Me haluammekin tarjota hoitajille enemmän kuin muut. Meillä hoitajat pääsevät nauttimaan työnsä hedelmistä: heidät palkitaan vapaapäivien ratsastuksilla ja muilla herkuilla, joista toiset voivat vain haaveilla! Toki hoitajilla on paljon tehtävää, mutta mitäpä emme rakkaiden hevosystävimme eteen tekisi? 

Hoitajaksi voi hakea kuka tahansa, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Me autamme kyllä alkuun! Hoitamisesta kirjoitetaan perinteiseen tapaan päiväkirjaan, mitä kaikkea päivä tallilla on pitänyt sisällään. Tarinoihin saa lisää sisältöä, kun niihin rohkeasti ottaa mukaan tallin muita kävijöitä, henkilökuntaa ja elämää tallin seinien ulkopuoleltakin. Päiväkirjaan tulee kirjoittaa vähintään kerran kuukaudessa, mutta lomaa saa tietenkin aina! Totta kai myös tunneilla käyminen lasketaan eduksi :-)

Hoitajien tehtävät

  • hoitohevosen siistinä pito (harjaaminen, kavioiden putsaaminen, hännän ja harjan siistiminen, pesu tarpeen mukaan jne.)
  • tarhasta sisään talliin hakeminen ennen tuntien alkua
  • karsinan siivoaminen 
  • vesi- ja ruokakuppien putsaaminen
  • varusteiden putsaaminen
  • oppilaiden avustaminen: hevosen laitto tuntia varten, tarvittaessa alkeistunneilla taluttaminen yms.
  • hevosen liikuttaminen sen vapaa-päivinä *
  • tarhan siivoaminen silloin tällöin

* kun hevosella ei ole ratsastuntia sinä päivänä, hoitaja saa liikuttaa sen haluamallaan tavalla (esim. taluttaen tallin pihapiirissä, juoksuttaen, ratsastaen, maastoillen ym.). Esteitä ei kuitenkaan saa omin päin mennä hyppimään, vaan liikutuksen on pysyttävä kevyenä :-) Ratsastaa saa vasta alkeiskurssin käytyään! 

Hoitajaksi?

Haluat siis osaksi Fagerholman talliporukkaa? Mahtavaa! Jätä vapaamuotoinen hoitajahakemus vieraskirjaan. Sisällytä hakemukseesi kuitenkin vähintään toivomasi hevosen nimi ja miksi juuri sitä hevosta haluaisit hoitaa. Voit liittää myös lyhyen esittelyn hahmostasi niin halutessasi - mitä tarkemmin suunnittelet hahmosi, sitä mielenkiintoisempaa hoitaminen tulee olemaan. Kaikkien ei tarvitse olla huippuratsastajia, vaan talliporukkaan mahtuu aina erilaisia persoonia! :-) Yhdellä hoitajalla voi näin alkuun olla vain yksi hoitohevonen, mutta hahmoja hoitohevosineen saa tehdä niin monta kuin vain jaksaa ylläpitää

©2018 Fagerholman Ratsastuskeskus - suntuubi.com